søndag den 26. juli 2009

Sommerferiesejlads i Emmely

Vi er lige kommet hjem fra ferie, hvor vi i en måned har sejlet rundt i Danmark i vores Polaris Drabant - Emmely. Det har været en fantastisk tur.

Vi startede i Løgstør og sejlede ud af Limfjorden og ned i Århusbugten. Fra Åhus havde vi vores datter og svigersøn med til Samsø. Hold da op hvor var der dejligt på Samsø. Vi sejlede fra Samsø og ind i Isefjorden og ned i Roskilde fjord. Derfra Øster Hurup og så tilbage i Limfjorden igen.


5 kommentarer:

Helle : sagde ...

Det har da været en alletiders sommerferie, og dejlig lang. Skønt at I kunne være sammen med familien på ferien.

Karin Grøn sagde ...

Det ser ud som en dejlig og afslappende ferie med gode oplevelser sammen med familie. Det er ikke det ringeste man kan lave i en ferie

Anonym sagde ...

I wish not approve on it. I assume polite post. Specially the designation attracted me to be familiar with the intact story.

Anonym sagde ...

Amiable post and this mail helped me alot in my college assignement. Thanks you seeking your information.

Jens sagde ...

Man har det altid godt i en Polaris Drabant. Der er ca. 300 både i Danmark. Halvdelen er medlem af Polaris Drabant Klubben. Det har Pd 296 Emmely også været tidligere. Se www.pd26.dk hvis hun skal være med igen, det koster 100 kr og så får man en flot stander/vimpel til at sætte under bagbords salingshorn.
Msh Pd 294 Irma Ras