mandag den 25. august 2008

Garnoprydning


I sidste uge fik jeg ryddet op i alt mit garn, som lå i flyttekasser og plastikposer. Jeg fik det lagt ind i hylder og sorteret. Det var rigtig dejligt at få gjort, så nu kan jeg bedre overskue, hvad jeg egentlig har på lager.


Her kan i se lidt af rodet
Jeg ligger også lige et billede ind af min dug som jeg nu har fået godt begyndt på. Jeg tror det varer længe inden den bliver færdig.
Jeg har også fået begyndt på den sidste ærme til Ejgils trøje, så der er håb forude på at den snart bliver færdig


Jeg fik også plantet min stueplanter om, det har de trængt til længe. Jeg var heldig at finde nogle billige urtepotteskjulere og jeg synes egentlig at det blev meget godt.tirsdag den 12. august 2008

Hæklet dug
Jeg er begyndt på en hæklet dug og var ellers kommet godt igang. Havde næsten hæklet 10 cm, da jeg finder ud af det ikke er helt rigtigt. Trævlede det hele op igen og begyndte forfra. Dugen er fra Ingelise - Her er lige et billede fra bladet, da jeg ikke selv har taget nogle af mit eget arbejde endnu. Jeg synes at opskriften er lavet meget dårligt og ikke nem at få til at passe. Jeg har talt ud på billedet for at finde systemet i mønstret. Håber det glider nemmere fremover.Ellers er jeg igang med en trøje til min mand, som har været undervejs i 3-4 år og som jeg håber snart bliver færdig. Det er en af Marianne Isagers modeller, den som hedder Marts, fra bogen "Strik a la carte".
Jeg mangler "bare" et ærme, så er den færdig. Den har altså taget rigtig lang tid at strikke.

Desuden er jeg igang med en del andre projekter, men det kan jeg fortælle om en anden gang. Lige nu er det disse to jeg koncentrerer mig om.

søndag den 3. august 2008

Mit første indlæg

Så har jeg endelig fået oprettet en blog og jeg vil forsøge at holde den opdateret. Min intention med bloggen er at skrive om hvad der sker i mit liv, om mine hobbies og hvad der ellers rører sig rundt omkring mig.

I morgen flytter min søn til Århus for at studere, så er det slut med børn i huset. Min datter flyttede til Århus sidst år, så hun er jo godt igang dernede. Det er en underlig fornemelse at vi ingen børn har hjemme længere, men sådan er livet jo.

Jeg vil komme med flere input senere, det her var bare en begyndelse.