onsdag den 15. oktober 2008

Færdiggørelse af Ejgils trøje


Så blev jeg endelig færdig med Ejgil trøje. Mønstret er Marianne Isagers "Marts". Det har taget 4 år - tror jeg:-) og selvfølgelig er jeg ikke helt tilfreds. Jeg synes kraven er for lille og så er trøjen for kort på længden, men det bliver altså ikke lavet om.
Ellers går det derudaf med min dug. Jeg får hæklet lidt ind i mellem alt det andet. Jeg har udover babytrøjen begyndt på en lille poncho til en pige og så har jeg forelsket mig i en poncho/cardigan, som jeg har set inde ved Bon'a Parte, så nu vil jeg prøve at strikke noget, som jeg ikke har mønstret til - det har jeg aldrig prøvet før. Jeg har fået hjælp inde på webstrik, hvor der var en som havde set en poncho der lignede lidt - den eneste ulempe er at det er på engelsk og jeg har aldrig prøvet at læse en engelsk opskrift, så det bliver noget af en omgang jeg skal igang med- Det skal nok blive sjovt


Ellers har vi siden sidst købt ny båd - En Polaris Drabant, som jeg håber vi bliver lige så glade for som vi var for vores LM22 - Den her har lidt mere comfort, som køkken, toilet og indenbords motor - noget som vi syntes vi manglede i den gamle båd - så nu må vi bare vente på det bliver forår igen, så vi rigtig kan få den prøvet af:-)

9 kommentarer:

marianne lundholm sagde ...

hej, tröjan ser ju jättefin ut, o du vilken härlig båt, förstår att du längtar till sommaren

hannekludekone sagde ...

Den ser virkelig dejlig ud, den trøje, er han ikke glad for den? Jeg tror bare, du er for kritisk med det, du selv har strikket! :-)

Anja sagde ...

Hold op hvor ser den trøje dog lækker ud..
Den må manden da være stolt af..

Birthe P sagde ...

Isagers "Marts" er et rigtig flot mønster - den er på min liste over ting jeg gerne vil strikke engang..
Flot reslutat, håber han er glad for den og kommer til at bruge den rigtig meget!

Helle : sagde ...

Hej Jane, sikke en flot trøje du har strikket til din mand. Det kommer ikke an på hvor lang tid man er om at strikke en bluse, men om den har været hyggelig at strikke. Stort tillykke med jeres nye båd.

Anonym sagde ...

Flot, flot trøje.....og med indhold i, sidder kraven nok bedre. Jeg tør ikke lade manden kigge med her.
Beundringsværdigt arbejde!
Du kan være så stolt af, at du fik den færdig.
Tillykke med den ny båd.
Hilsen, Birthe C

Karin Grøn sagde ...

Hold dag op hvor er den trøje flot, men sikke et arbejde med at spænde den op. Jeg er imponeret

Helle : sagde ...

Hej Jane tak for hilsen på min blog ;-)

Mariann sagde ...

Hvor er den flot din trøje (og hvor sidder lynlåsen flot) Sikke et stort arbejde.
Jeg er altså heller ikke nogen "ørn" til de engelske opskrifter, men det da lykkes mig at strikke en bluse efter en, og jeg er klar igen. (med en god oversættelse af div. strikkeudtryk ved siden af :-)