mandag den 12. januar 2009

Lidt af hvert

Har været oppe til den første skriftelige eksamen og jeg føler simpelthen ikke det gik ret godt - men nu må vi vente og se. Der går nok 3 uger inden resultatet foreligger. Jeg skal op til 3 mere de næste 3 dage, så det er et hårdt program.

Jeg har meldt mig ind i Rokken.dk siden sidst, mest fordi de har et projekt der hedder varmestuestrik, hvor man strikker til hjemløse og det kunne jeg godt tænke mig at støtte. Desuden har jeg oprettet mig på den engelske side Ravery, så må vi se om jeg kommer til at bruge det.Jeg har fået lavet mit projekt til min venindes 3 børn færdigt. Som i kan se på billedet har jeg lavet et baby sæt, bestående af hue, trøje og sko. Ved siden af er en hue til drengen. Den har snøre i bag, der kan strammes, så den ikke falder af. Til Pigen har jeg lavet en hjertehue og en poncho. Jeg er selv rimelig godt tilfreds med resultatet.

Jeg er næsten færdig med et par lange islandske strømper, som jeg synes er superfede. Det er et mønster fra Garnstudio.

Jeg har ikke rigtigt fået lavet nogle kort her på det sidste. Jeg har ikke rigtig tid. Jeg synes al min tid går med lektier. Håber snart det bliver bedre. Jeg har også tænk på at lave noget digitalscrapbooking, men igen mangler jeg tid.

Helt tilbage i efterårsferien fik jeg også begyndt med min lille væv, men den har stået stille siden.

søndag den 11. januar 2009

Igang igen

Mit nytårsfortsæt i år, er at jeg vil være bedre til at opdatere min blog. Der er egentlig sket så meget siden sidst at jeg bliver nødt til at tage det i små bidder.I november var jeg med skolen i New York. Det var en pragtfuld tur, med mange gode oplevelser. Hvor vi så mange forskellige steder og blandt andet oplevede valgaftenen på Times Square sammen med en million amerikanere.


Her ses en af storskærmene på Times Square
En aften var vi oppe på 86. etage af Empire State Building. Det var et imponerende syn ud over New York.

Dette billede er taget fra toppen af Empire State Building.