onsdag den 15. oktober 2008

Færdiggørelse af Ejgils trøje


Så blev jeg endelig færdig med Ejgil trøje. Mønstret er Marianne Isagers "Marts". Det har taget 4 år - tror jeg:-) og selvfølgelig er jeg ikke helt tilfreds. Jeg synes kraven er for lille og så er trøjen for kort på længden, men det bliver altså ikke lavet om.
Ellers går det derudaf med min dug. Jeg får hæklet lidt ind i mellem alt det andet. Jeg har udover babytrøjen begyndt på en lille poncho til en pige og så har jeg forelsket mig i en poncho/cardigan, som jeg har set inde ved Bon'a Parte, så nu vil jeg prøve at strikke noget, som jeg ikke har mønstret til - det har jeg aldrig prøvet før. Jeg har fået hjælp inde på webstrik, hvor der var en som havde set en poncho der lignede lidt - den eneste ulempe er at det er på engelsk og jeg har aldrig prøvet at læse en engelsk opskrift, så det bliver noget af en omgang jeg skal igang med- Det skal nok blive sjovt


Ellers har vi siden sidst købt ny båd - En Polaris Drabant, som jeg håber vi bliver lige så glade for som vi var for vores LM22 - Den her har lidt mere comfort, som køkken, toilet og indenbords motor - noget som vi syntes vi manglede i den gamle båd - så nu må vi bare vente på det bliver forår igen, så vi rigtig kan få den prøvet af:-)